2. 9. 2024

Spustili jsme nový web

sdílet

Klicperovo divadlo dnes spustilo nové webové stránky. Původní webová prezentace, která byla v provozu od roku 2013, již neodpovídala současným potřebám diváků a technologickým standardům. Nové stránky nabízejí moderní design a uživatelsky přívětivější rozhraní, které umožňuje snadnější přístup k informacím o inscenacích a dalších aktivitách divadla.

Mezi hlavní novinky patří především moderní design, který reflektuje aktuální trendy a zajišťuje atraktivní a intuitivní uživatelskou zkušenost. Nové stránky rovněž nabízejí lepší propojení novinek s konkrétními inscenacemi, což umožňuje divákům snadno dohledat související informace napříč celým webem. Návštěvníci na stánkách najdou nové portréty a aktualizované medailonky členů uměleckého souboru, zajímavostí je pak kompletní archiv inscenací od roku 1949 včetně aktualizovaného počtu odehraných repríz. U kalendáře přibyla věková doporučení u vybraných inscenací a programátoři se zaměřili i na  výrazně vylepšené zobrazení kalendáře na mobilních telefonech.

„Do konce roku 2024 plánujeme ještě propojení s prodejním systémem, kde si diváci budou moci spravovat své vstupenky, přihlásit se do uživatelského účtu, nebo se zaregistrovat do věrnostního programu. V souvislosti s tím bude spuštěn i zbrusu nový e-shopu s programy, dárkovými předměty a merchem k našim inscenacím,“ uvedl PR manažer Klicperova divadla Martin Sedláček.

„Nové webové stránky Klicperova divadla jsou důležitým krokem směrem k modernizaci a zlepšení služeb pro naše diváky. Věříme, že nové funkce a lepší přehlednost stránek přispějí k ještě příjemnějšímu zážitku z návštěvy našeho divadla,“ uvedla ředitelka hradecké scény Eva Mikulková.