Vstupenky k nám zakoupíte také v Draku nebo ve Filharmonii

Publikováno dne: 1.2.2023

Klicperovo divadlo, Divadlo Drak a Filharmonie Hradec Králové od 1. února vzájemně propojují prodejní místa. Vstupenky na koncerty či představení tak bude možné zakoupit nejen na pokladnách jednotlivých organizací, v Informačním centru, ale například i v předprodeji Klicperova divadla nebo na večerních pokladnách divadel a orchestru.

Všechny tři královéhradecké kulturní organizace tak ještě více prohlubují vzájemnou spolupráci a rozšíření prodeje vstupenek vnímají jako vstřícný krok a doplňkovou službu divákům, které si navzájem sdílí. 

Na pokladnách všech tří organizací bude možné koupit základní vstupné nebo vyzvednout internetovou rezervaci. Pro zakoupení speciální kategorie vstupného, uplatňování kupónů, prodej předplatného nebo dárkových poukazů prosíme diváky o využití pokladen přímo dané organizace. Z kapacitních důvodů budou mít při prodeji na pokladnách bezprostředně před začátkem akce přednost diváci daného představení či koncertu. Zároveň nebude možné pořizovat do zmíněných organizací rezervace.

Pro prodej vstupného využívají hradecké subjekty vstupenkový systém Colosseum a společný městský vstupenkový portál HKpoint.cz, kde lze i nadále pohodlně rezervovat libovolné vstupenky, nebo je ve formě eVstupenek přímo i zakoupit.


Zobrazit všechny novinky »

  • Fotogalerie